Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2019 21:58 - Точно както подозирахме, климатичната младежка марионетка Грета Тунберг се контролира от Джордж Сорос
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1134 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 28.09.2019 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Точно както подозирахме, климатичната младежка марионетка Грета Тунберг се контролира от Джордж Сорос

24.09.2019 / От Итън Хъф

image  
https://climatesciencenews.com/2019-09-24-climate-youth-puppet-greta-thunberg-george-soros.html
 

Днес тя е навсякъде в новините, но 16-годишната Грета Тунберг не е отглеждана в домашни условия или от местни хора. Нейният климатичен штик е изцяло продукт на Джордж Сорос и компания, която подхранва Тюнберг нейните линии , докато обикаля целия свят, като се преструва, че сама е измислила цялата тази климатична истерия.

В интерес на истината, Тунберг никога не е без ръководителката си Луиза-Мари Нойбауер, 23-годишна, крайно лява активистка от Германия, която е „Младежкият посланик“ за международна организация за лобиране и кампания, известна като „ONE Foundation“, която е финансиран от Джордж Сорос, Бил и Мелинда Гейтс и Боно, сред други имена на знаменитости.

Освен факта, че самата Тунберг произхожда от семейство на масоните, майката й уж има връзки с основателя на баварските илюминати Адам Вайсхаупт, Нойбауер, нейният контролер, работи за голямо глобалистично образувание, което работи за прилагането на Програма 2030 в Германия чрез Парижкото климатично споразумение.

Нойбауер е също член на Алианс 90, Зелените и Зелената младеж, три комунистически организации, които използват „заплахата“ от изменението на климата като прикритие, за да настояват за промени в политиката по целия свят - промени, които, разбира се, ще бъдат премахват свободата и свободата, за да „спасят планетата.“

Самата Нойбауер всъщност туитираше, че е член на фондацията ONE, като се похвали с факта, че ще пътува по света, разпространявайки пропагандата на климата с други, които бяха подметнати, точно както тя вярваше, че глобалното затопляне е реално.

Бил Гейтс използва ли Грета Тунберг, за да настоява за глобално обезлюдяване чрез климатичната измама?

Според уебсайта ONE.org, фондацията ONE е била излюпена още в началото на 2000-те от Бил Гейтс и Боно, които се събраха и решиха, че трябва „да информират по-добре американците за крайна бедност по света“.

С помощта на Мелинда Гейтс, съпругата на Бил, както и Боби Шрайвър, Ед Скот, Боб Гелдоф, Джейми Дръмонд и Джордж Сорос, Гейтс и Боно разработиха „организация за застъпничество срещу бедността, наречена DATA, която се фокусира върху разполагането на известни личности и други влиятелни фактори хората да призовават световните лидери да предприемат действия по конкретни въпроси на развитието. “

В крайна сметка DATA беше обединена в няколко други организации, за да създаде ONE, която сега функционира като група политически активисти, която има за цел да постигне няколко „глобални цели“, включително „болести, бедност и други належащи проблеми на развитието“.

Изглежда, че Нойбауер сама е вербувана да бъде част от ЕДИН, само за да се обърне и да наеме Тунберг. Или може би Тунберг е бил отгледан от някой друг, който да играе тази роля, а Нойбауер е назначен за неин наставник, следвайки я навсякъде, където се появи публично.

Каквато и да е ситуацията, очевидно е, че Тунберг не измисля многото сценарии, които е прочела преди Конгреса, медиите и наскоро Организацията на обединените нации. По дяволите, тя дори не говори английски като свой първи език, но по някакъв начин трябва да вярваме, че Тунберг е в състояние да излезе с непрекъснат поток от професионални изказвания, които да представят всеки ден?

Точно така. Всички вярваме в това. Или не. Но тъжното е, че много либерали очевидно се вярват, разкривайки, че Сорос и неговите приятели са все още печелят информационната война в някои сегменти на обществото.

Без значение колко пъти климатичните промени са изложени като тотална измама , все още има контингент на населението, което вярва, че това е истината на Евангелието - особено когато малки момичета се появяват навсякъде по новините, за да порицаят света за „науката“ зад него ,

„Така наречената„ промяна на климата “остава най-голямата измама, извършена върху човечеството“, пише един от коментаторите в The Gateway Pundit . „Това е нищо повече от схема за програма за данъчно облагане и преразпределение на богатството, създадена от ООН, за да унищожи Америка чрез унищожаване на капитализма.“

За повече свързани новини за измамата за изменението на климата, не забравяйте да проверите ClimateScienceNews.com .

Източници за тази статия включват:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. aidriell - Язък му и за произхода и за илюмин...
28.09.2019 23:16
Язък му и за произхода и за илюминатският аристократизъм на това дете.Толкова е просто и невъзпитано ,че не може да говори дори правилно. Моето на 3г. вече свиреше на Арфа. Явно Сорос е взел да подбира ваксинално увредени идиотчета да представят плана му за климата.
цитирай
2. zahariada - Да
29.09.2019 08:36
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744890
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031