Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2017 20:29 - Как да разпознаем, соросоидната атлантическа предателска отрепка!
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 2851 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  По какво се познава соросоидът? Публикувано на 30.09.2015  в България

  Соросоид

Думата „соросоид“ е неологизъм, възникнал през епохата на така наречения преход към пазарна икономика. На днешно време в страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието „пета колона“ се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът „соросоид“ – слуга на Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.

Терминът „соросияда“ означава мероприятие на НПО, финансирани от Джордж Сорос – протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.

По какво се познава соросоидът?

Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували „Почистването на храма“ – търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.

Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже, че дядо му или баба му били руски белогвардейци.

Соросоидът е нахакан, с позитивно мислене. Той разказва за негови познати отличници, които били толкова надарени, че получили стипендия да учат в Harvard University.

Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.

Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история.

Да си соросоид не е занаят, а призвание.

Изгонване на фарисеите от храма

„Петата колона“ на днешно време провежда Цветните революции, разпространява всякаква дезинформация, подклажда етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, разделя обществото на малцинства и подклажда конфликти между тях, пропагандира джендър теорията, организира гей-паради и пр. подривна дейност.

В държавите с американски марионетни правителства, като например всички Източно-Европейски страни, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ.

На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.

 

Целта на Джордж Сорос и неговите подчинени – соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Но държавите, интегрирани в НАТО/ Евросъюза, соросоидите също целят да дестабилизират, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчат срещу задокеанските си окупатори.

Антоним на соросоид е путиноид

 „Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода. „Рубладжия“ или „путиноид“ означава човек, на когото промиването на мозъка през годините на демокрация, не е довело до очакваните резултати.

„Рубладжия“ или „путиноид“ е човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки и не споделя евро-атлантическите ценности.

По време на Турското робство се е наричал гяур – „неправоверен“, човек който не слага фес (طربوش) на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.

Разликата между руските и американските мекерета

Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история и култура.

По време на комунизма също имаше партийни функционери, макар и не толкова много, колкото клакьори има на днешно време. Пропагандистите възхваляваха Русия, също както днес при демокрацията има соросоиди, които възхваляват САЩ. Но при комунизма руските мекерета не са очерняли българската нация и личности от българската история. Докато на американските мекерета основната им задача е, да очернят всичко българско, да създават на българите комплекс за малоценност.

Един ден от дневника на български демократ:

8:00 – Бях в сутрешния блок на БТВ. Плюх по Русия и изразих подкрепата си за евроатлантическите ценности.

10:00 – Участвах на конференция, посветена на нарушаването на правата на ромите. Представих тезата си, че българинът е безкрайно нетолерантен спрямо онеправданото ромско малцинство.

12:00 – Усвоих един пари от „Отворено общество“ по проект за утвърждаване на евроценностите в България.

14:00 – Заедно с други демократично мислещи граждани развяхме знамето на дъгата пред руското посолство в знак на протест срещу приетия от руската Дума закон, инкриминиращ пропагандата на хомосексуализма.

16:00 – Написах статия за мирното културно съвместно съжителство в годините на Османското присъствие.

18:00 – Участвах на събрание на демократично мислещи граждани . Изложих позицията си, че трябва да спрем двата останали комунистически реактора в Козлодуй.

20:00 – Заедно с други демократи палихме свещи срещу надигащата се ксенофобия.

22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.

  loading...



Гласувай:
5



1. favn55 - А бе путински лайно я се гръмни
24.07.2017 21:40
А бе путински лайно я се гръмни
цитирай
2. tomcat2 - предпочитам да гръмна антибълг...
24.07.2017 22:11
предпочитам да гръмна антибългарски предатлски отепки като теб :)!
цитирай
3. 1997 - Я, вече се хвана един "соросоид". Явно моделът работи. Хи- хи.
24.07.2017 23:24
favn55 написа:
А бе путински лайно я се гръмни

" „Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода. „Рубладжия“ или „путиноид“ означава човек, на когото промиването на мозъка през годините на демокрация, не е довело до очакваните резултати."
цитирай
4. bojinkata - Едно соросче изпълзя обидено!
30.08.2017 09:06
Едно соросче изпълзя обидено!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 817718
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031