Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2015 14:46 - То бива, бива, ама чак пък толкова
Автор: krivoshapkova Категория: Технологии   
Прочетен: 3196 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.03.2015 14:47


 Когато се популяризират теории и идеи, особено от хора ,които имат претенции да са с обективно и научно мислене, трябва да се проверяват фактите. Много се радвам ,че Съргойчев има някаква идея, но това не я прави теория, защото не е обоснована с научни експерименти. Другото ,което е много любопитно, е къде е това " научно доказателство" за безсмъртие на душата и какво е душа. Да работиш извън България повече от 20 години като сътрудник в лаборатория не те прави гении и откривател. Да депозираш написаната от теб книга в националната библиотека на страната, където живееш , не те прави признат учен ,а просто автор,който е регистрирал авторските си права. Да оплетеш наука с езотерика не е нищо повече от псевдонаука и шарлатания...но по нашите земи всичко ,което идва отвън, е на голяма почит. Може би това е проблемът на българина- безкритичността.

http://news7.bg/predavania/vapros-na-gledna-tochka/vsichki-videa/balgarin-smaya-sveta-s-hipoteza-za-informatsionnoto-pole-na-dushata/113647#.VQV-ldKsXNL






Разбирам , когато се пласират всякакви духовни практики и прочие начини за емоционални оргазми ( като им липсва нещо на хората, все ще си го набавят по някакъв начин) , но да се пласират като научни теории псевдонаучни напъни , е вече в повече.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krivoshapkova
Категория: Технологии
Прочетен: 406941
Постинги: 115
Коментари: 458
Гласове: 8170